четвер, 28 листопада 2019 12:03

17 розбитих авто, є загиблі та поранені: наслідки масштабного зіткнення під Одесою
3

У районі Клеверного мосту під Одесою сталося   три зіткнення за участю 17 машин
Фото: od.npu.gov.ua
У районі Клеверного мосту під Одесою сталося   три зіткнення за участю 17 машин
У районі Клеверного мосту під Одесою сталося   три зіткнення за участю 17 машин

У районі Клеверного мосту під Одесою вранці 28 листопада сталося три зіткнення. У результаті були розбиті 17 машин, є загиблі та травмовані.

Попередня причина ДТП – погана видимість через туман, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"На мосту зіштовхнулися Opel, Geely та Mercedes. У результаті зіткнення травм зазнали двоє пасажирів Geely, один із них – несумісні з життям", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одеській трасі зіткнулися 10 машин і автобус: перші подробиці та фото

Під мостом сталася аварія за участю вантажівки "МАЗ", легковиків Daewoo та Hyundai. У цій дорожньо-транспортній пригоді незначні травми отримала 1 людина.

І трохи далі від мосту зіштовхнулися одразу 11 автомобілів. Перелами нижніх кінцівок та струс головного мозку отримали водій та пасажирка "ВАЗу".

На всіх локаціях працюють правоохоронці. Вони встановлюють повні обставини дорожньо-транспортних пригод та вирішують питання про відкриття кримінальних проваджень.

Після зіткнення 11 автомобілів у ТЦ "Нова лінія" біля Клеверного мосту під Одесою утворився великий затор. Очевидці повідомляли, що найбільше постраждали "Жигулі", від який практично нічого не залишилося.

Зараз ви читаєте новину «17 розбитих авто, є загиблі та поранені: наслідки масштабного зіткнення під Одесою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі