понеділок, 28 жовтня 2019 13:06

16-річну киянку таксист відбив від ґвалтівника

16-річну киянку таксист відбив від ґвалтівника
Столичні поліцейські затримали 19-річного чоловіка за спробу зґвалтування неповнолітньої. Фото - kyiv.npu.gov.ua

У Києві на 16-річну дівчину напав 19-річний раніше судимий житель області. Повалив на землю та намагався зґвалтувати.

Потерпілу врятував таксист, який почув крики про допомогу та затримав нападника, розповів Олег Самойлик із Голосіївського управління поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напад ґвалтівника-убивці: у поліції розповіли подробиці

"Поліцейські опитали 16-річну потерпілу та свідка, а також молодика, якого вони тримали. Встановили, що він зайшов до кав'ярні, де працює дівчина, нібито спитати дорогу до місцевого будівельного майданчику. Співробітниця закладу погодилася показати напрямок і вийшла з хлопцем на вулицю. Але той почав чіплятися до неї, повалив на землю та намагався зґвалтувати. Крики дівчини про допомогу почув працівник служби таксі, який зупинив молодика та тримав до прибуття поліції", - повідомив Самойлик.

Нападник раніше мав судимість за грабіж. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєне його можуть ув'язнити на 12 років.

У Миколаєві перехожі завадили ґвалтівнику поглумитися над 20-річною дівчиною в Інгульському районі. Інцидент стався, коли вона поверталася додому.

Зараз ви читаєте новину «16-річну киянку таксист відбив від ґвалтівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі