вівторок, 28 серпня 2018 17:41

16-річна дівчина не повернулася з дискотеки

16-річна дівчина не повернулася з дискотеки
На Донеччині розшукують 16-річну Юлію Агапову. Ще 21 серпня о 10.00 вона пішла з дому в селищі Черкаське Слов'янського району і до теперішнього часу не повернулася. Фото - dn.npu.gov.ua

На Донеччині розшукують 16-річну Юлію Агапову. Ще 21 серпня о 10:00 вона пішла з дому в селищі Черкаське Слов'янського району і до теперішнього часу не повернулася, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"До поліції Слов'янська звернулися батьки і повідомили, що тиждень тому їхня дочка пішла з дому на дискотеку та не повернулася. За словами подружжя, донька декілька разів телефонувала їм і сказала, що, можливо, поїде до Харкова. Зараз мобільний телефон дівчини вимкнений", - розповіли правоохоронці.

На вигляд дівчині 15-16 років, зріст 160-170 см, середньої статури, темне волосся, обличчя овальне, брови та очі темні, ніс прямий.

Має особливу прикмету - тату на лівому зап'ясті у вигляді пульсу серцебиття. Була одягнена у чорні мокасини, темно-синю футболку із зображенням чорного кота на грудях. Мала чорний рюкзак, чорні окуляри та документи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло студентки шукають 6 місяців у річці

На пошуки неповнолітньої орієнтовані блокпости, патрулі на залізничних і автовокзалах, всі зовнішні авто- і піші наряди, а також суміжні органи.

Усіх, кому відомо про місцезнаходження дівчини, просять звертатися за телефонами: 102 або 095-418-86-74, 095-553-51-51, 095-719-89-83.

У Житомирському районі на околиці села Бондарці знайшли тіло Ганни Голубенко. Вона зникла 2 серпня. За словами матері, донька вранці пішла з дому та не повернулась. Рідні припускали, що могла поїхати до Києва. Однак, коли тіло знайшли, експертиза встановила, що на момент надходження повідомлення про зникнення дівчина була мертвою.

Зараз ви читаєте новину «16-річна дівчина не повернулася з дискотеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі