понеділок, 01 червня 2020 18:58

15-річна дівчина розповсюджувала порно з неповнолітніми

15-річна дівчина розповсюджувала порно з неповнолітніми
Поліцейські в Одесі викрили 15-річну школярку, яка розповсюджувала порно з неповнолітніми. Фото: facebook.com/gunp.odessa

Поліцейські в Одесі викрили 15-річну школярку, яка розповсюджувала порно з неповнолітніми. Дівчина створила Telegram-канал, де викладала порнографічні матеріали з посиланнями на особисті сторінки людей, які були зображені на фото та відео.

З'ясувалося, що спочатку Telegram-канал створювався з метою помсти подрузі, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка знімала порно з 4-річною донькою

"Коли канал вже функціонував, зловмисниці почали надходити повідомлення від сторонніх осіб із файлами протиправного характеру. Цей контент неповнолітня також поширювала серед користувачів каналу, кількість яких становить близько 3 тис. осіб", - сказано в повідомленні.

Нині Telegram-канал заблоковано. За місцем проживання одеситки правоохоронці провели обшук, під час якого вилучили мобільний телефон і системний блок до комп'ютера з файлами, що містять ознаки дитячої порнографії. Вилучене правоохоронці направили на мистецтвознавчу експертизу.

Досудове розслідування триває.

У Києві співробітники поліції затримали чоловіка, який в різних орендованих фотостудіях столиці організував, режисирував, брав участь і проводив фото і відеозйомку порнографії за участю малолітніх та неповнолітніх дітей. Поліцейські встановили та задокументували злочинну діяльність 51-річного чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «15-річна дівчина розповсюджувала порно з неповнолітніми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі