пʼятниця, 16 листопада 2012 18:39

10 пожежних машин годину гасили будівлю російського банку в Києві
10

Фото: Фото: Наталія ШЕСТОПАЛ

16 листопада о 12:07 у Солом'янському районі Києві по вулиці Гетьмана, 1 загорівся третій поверх будівлі, в якій знаходиться відділення банку "Ощадбанк Росії".

За попередніми даними, займання виникло внаслідок проведення будівельниками вогневих робіт. Загорілась обшивка фасаду. Цю інформацію підтвердив Руслан Зайченко в прес-службі МНС України в місті Києві.

"Ощадбанк Росії" розташовано на першому поверсі. Останній поверх будівлі незаселений, наразі там роблять ремонт. Будівлю прибудовано до 25-поверхового житлового будинку. Поряд розташовано стоянку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Згоріла дача голови Чигиринської райдержадміністрації

"Відчули різкий запах, як пластмасової пляшки. А потім воно почало плавитись і викликали пожежників. Згодом, видно воно потекло на поверх нижче, вогонь з'явився і знизу. Добре, що хлопці включили розбій і швидко збили вогонь, а то тут машини на стоянці стоять. Наробили б горя", - розповів очевидець Володимир.

На виклик пожежників виїхало 10 одиниць техніки. Пожежу ліквідували за годину. Площа займання склала 30 квадратних метрів.

"Існувала загроза поширення вогню на сусідній будинок. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав", - розповіли в прес-службі МНС.

Зараз ви читаєте новину «10 пожежних машин годину гасили будівлю російського банку в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі