пʼятниця, 18 квітня 2008 07:09

Хуліганка з Волині розважалася, викликаючи швидку і міліцію

Матір двох малолітніх дітей 25-річна Світлана Канюк із райцентру Любомль на Волині впродовж доби доймала оперативні служби міста. Захмеліла жінка по телефону викликала пожежників і міліцію на вигадані місця вбивства та нещасних випадків.

Суботнього вечора до Світлани зайшли подруги. Принесли спиртне. Після двох пляшок господині закортіло розваг. На танці не підеш, бо діти вдома. Тож жінка взялася за мобільний телефон. Спочатку викликала "швидку" — мовляв, у лісопереробному цеху чоловікові відтяло ногу. Опівночі зателефонувала пожежникам — нібито горить школа. Уночі попередила чергових газовиків, що в центрі міста стався вибух. Над ранок п"яна жінка повідомила до міліції, що бачила на вулиці труп чоловіка.

— Служби постійно виїжджали на виклики. За допомогою спецзасобів ми вирахували й затримали хуліганку, — каже начальник Любомльського райвідділу міліції Микола Дубій, 37 років.

Світлана часто турбує сусідів нетверезими витівками. Тим було шкода самотньої жінки, тому й не скаржилися правоохоронцям. Цього разу проти Канюк можуть порушити кримінальну справу. Тоді суд оштрафує матір-одиначку на 1,5–3 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Хуліганка з Волині розважалася, викликаючи швидку і міліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі