пʼятниця, 20 червня 2008 07:15

У Чернівцях запровадять гелікоптерну пошту

Філателістична виставка "Укрфілексп" відбудеться у рамках святкування дня Чернівців у жовтні цього року. На ній представлять приватні збірки колекціонерів поштових виробів із України та з-за кордону.

— Буде випущено 200-тисячним накладом ювілейну марку до 600-річчя Чернівців та марку до першого всесвітнього форуму буковинців, — каже заступник генерального директора "Укрпошти" Петро Ружицький. — Уперше буде запроваджено гелікоптерну пошту, яка доставить кореспонденцію з обласного центру до Хотина. Усі листи пройдуть спецпогашення.

На виставці презентують марки із зображенням учасниці пісенного конкурсу "Євробачення-2008" Ані Лорак, яка народилася в Чернівцях.

— Окрім того, будь-хто зможе просто на виставці замовити марку чи конверт зі своїм портретом, — розповідає директор видавництва "Марка України" Валентина Худолій. — Її виготовлять, доки замовник оглядає експозицію.

Виставку "Укрфілексп" проводять із 1991-го в різних містах України.

Зараз ви читаєте новину «У Чернівцях запровадять гелікоптерну пошту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі