середа, 20 грудня 2006 17:07

Попик заснув на дорозі

63-річний Микола Попик загинув під колесами 20-тонної вантажівки з причепом, повним кормових буряків. Машина переїхала пенсіонера на околиці села Добрятин Млинівського району Рівненської області.

Микола Попик із дружиною та двома доньками мешкав у сусідньому селі Остріїв. Зранку подався велосипедом до Добрятина порибалити на ставку. Засидівся з друзями до вечора.

— Перед дорогою чоловік хильнув кілька чарок. На ровер уже не сідав, покотив його до траси, — розповідають добрятинці. — Вибрався на невеликий пагорб і там чи впав, чи приліг перепочити — невідомо. Машина переїхала його на узбіччі. Поруч лежав цілий велосипед.

Водій КамАЗу 46-річний Микола Черв"як чоловіка на дорозі не помітив. Проїхав іще 100 м, зупинився біля свого обійстя й пішов поратися по господарству. Коли до його хати підійшли міліціонери, довго не міг второпати, що накоїв. Каже, що віз повний кузов буряків. Фари перевантаженої машини світили переважно вгору. Проти Черв"яка порушили кримінальну справу. Однак не затримували: він виховує двох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Попик заснув на дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі