пʼятниця, 06 листопада 2009 10:34

У Берліні вручили премії MTV Europe Music Awards 2009

У Берліні вручили премії MTV Europe Music Awards 2009

Церемонія вручення престижної музичної премії MTV Europe Music Awards 2009 пройшла в четвер, 5 листопада, на берлінському стадіоні O2 World.

У номінації Краще живе виконання переможцем визнана ірландська група U2, німецький колектив Tokio Hotel визнаний Групою року, а співачка Lady Gaga стала лауреатом у номінації Кращий новий артист.

Кращою піснею визнана композиція співачки Бейонсе Halo, в номінації Краще сценічне шоу переможцями визнали Linkin Park, група Placebo стала Кращим альтернативним колективом. Репера Емінема визнали Кращим артистом року, Кращою рок-групою - група Green Day.

У числі номінантів на звання Кращого європейського артиста був і російський виконавець Діма Білан, але його обійшли колеги з Туреччини - група Manga.

Одночасно з церемонією вручення премії з безкоштовним концертом біля Бранденбурзьких воріт виступила група U2, її виступ прийшли послухати близько 10 тисяч чоловік, через це центр Берліна перекрили.

Вела церемонію американська співачка Кеті Перрі.

Призи вручали такі світові знаменитості, як Жан Рено, Моніка Белуччі, музиканти Backstreet Boys, Девід Хассельхоф і Володимир Кличко.

Україну на конкурсі в нинішньому році представляла група Green Grey, яка раніше перемогла в номінації Кращий український виконавець-2009 (Best Ukrainian Act) церемонії MTV Europe Music Awards 2009.

Вперше кращий український виконавець MTV EMA був обраний у 2007 році - ним стала співачка Lama.

РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Берліні вручили премії MTV Europe Music Awards 2009». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути