Ексклюзиви
середа, 16 вересня 2009 07:53

Патрік Свейзі помер від раку

  Голлівудський актор Патрік Свейзі востаннє зіграв у кіно в серіалі ”Звір”
Голлівудський актор Патрік Свейзі востаннє зіграв у кіно в серіалі ”Звір”

14 вересня не стало голлівудського актора 57-річного Патріка Свейзі. Останні півтора року він хворів на рак підшлункової залози.

— Відколи поставили діагноз, моє життя перетворилося на пекло, — казав актор. — Я дуже боюся. Намагатимуся трохи потягти час, доки вчені винайдуть рятівні ліки. Хоча дуже на це не подіваюся. Лише п"ять відсотків хворих одужують.

Патрік помер на руках у дружини Лізи, 52 роки. Дітей не мали. Останні півроку збирали документи, аби всиновити немовля. Та справу не завершили, бо Свейзі багато часу проводив на знімальному майданчику.

— Я хотіла хлопчика. Думала назвати його Патріком — на честь чоловіка, — говорить Ліза. — Це мав би бути мій останній подарунок коханому. Але не встигла.

Остання кіноробота Свейзі — серіал "Звір". Під час його зйомок актор відмовився від знеболювального. Казав, що пігулки заважали йому повністю розкриватися на майданчику.

— У ньому було не одне, а тисячі життів. Він був експертом танцю, писав пісні, грав у фільмах. У його очах завжди горів вогник, — згадує партнерка Патріка по фільму "Привид" 53-річна Вупі Ґолдберґ.

Після звістки про смерть Свейзі тисячі фанатів принесли квіти до його зірки на Алеї слави в Голлівуді. Кар"єру актора він розпочав у 1980-х у серіалі "Ренегат". Визнання здобув після стрічки "Брудні танці" 1987-го. Патріка тричі номінували на кінопремію "Золотий глобус", та нагороди він не отримав.

Зараз ви читаєте новину «Патрік Свейзі помер від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути