середа, 11 вересня 2019 04:56

Звільнені моряки зібрали 12 тис. грн для допомоги політв'язню Котову

Звільнені моряки зібрали 12 тис. грн для допомоги політв'язню Котову
Українські моряки збираються допомогти ще одному політв'язню. Фото: Уніан

10 вересня звільнені українські моряки зібрали понад 12 тисяч гривень для російського політв'язня Костянтина Котова, який підтримував їх в Росії, і попросили передати гроші через його помічницю Вікторію Івлєєву.

"Сьогодні звільнені українські моряки зібрали гроші для російського політв'язня Костянтина Котова і попросили мене передати їх Вікторії Івлєєвій, щоб вона розпорядилася ними на допомогу і підтримку російському політв'язню Костянтину Котову", - на своїй сторінці в Facebook повідомив адвокат Микола Полозов.

Адвокат додав, що цей жест моряки роблять в знак знак вдячності і подяки за підтримку Котова в той момент, коли вони перебували в російській в'язниці.

"Суму в розмірі 12 400 українських гривень і 25 850 російських рублів, я привезу в Москву і передам Вікторії", - пише Полозов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Денісова розповіла про стан здоров'я звільнених з російського полону українців

Раніше Костянтин Котов разом з Івлєєвій приходили до морякам на суди, пікетували на підтримку українських полонених і кримських татар. У серпні Котова затримали через звинувачення за статтею 212.1 Кримінального кодексу РФ, а конкретніше, за неодноразове порушення встановленого порядку організації або проведення зборів, мітингу, демонстрації, ходи або пікетування.

Зараз ви читаєте новину «Звільнені моряки зібрали 12 тис. грн для допомоги політв'язню Котову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі