понеділок, 25 грудня 2017 15:46

Журналіст із українським корінням спробує стати президентом Росії

  Російський журналіст Олег Лур'є оголосив про плани взяти участь як кандидат у виборах президента країни
Російський журналіст Олег Лур'є оголосив про плани взяти участь як кандидат у виборах президента країни

Російський журналіст Олег Лур'є оголосив про плани взяти участь як кандидат у виборах президента країни.

Центральний виборчий комітет Росії прийняв документи, включаючи підписи ініціативної групи, на висунення журналістка кандидатом у президенти країни, повідомив журналіст у Facebook.

"Бачачи, що відбувається, я вирішив балотуватися в президенти Російської Федерації. Більше 25 років я займаюся журналістськими розслідуваннями корупції і в результаті моїх розслідувань десятки чиновників, нечистоплотних банкірів і шахраюватих аферистів виявилися на нарах або втратили свої посади", - написав Лур'є.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правління Путіна висміяли за 2 хвилини у стилі Сімпсонів

Журналіст планує вести програму, основою якої назвав реальну "боротьбу з шахраями і злодіями".

Довідка: Олег Лур'є народився у 1963 році у Харкові, де в 1988 році закінчив філологічний факультет Харківського державного університету. У 1989 році він переїхав до Торонто, але в 1990 році повернувся до СРСР і створив компанію з організації гастрольних турів зірок естради. У 1992 році остаточно переїхав з Харкова до Москви.

Телеведуча Ксенія Собчак заявила, що готова зняти свою кандидатуру з президентських виборів на користь інших опозиціонерів. Про це вона заявила на зустрічі з журналістами і своїми прихильниками в Єкатеринбурзі.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст із українським корінням спробує стати президентом Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі