середа, 21 листопада 2007 08:22

Зубний технік убив дружину і двох дітей і наклав на себе руки

У області Самари Шенталінській відділ обласного управління Слідчого комітету при прокуратурі РФ розслідує кримінальну справу за фактом загибелі чотирьох членів сім"ї Галєєвих.

Кримінальна справа була збуджена за фактом вбивства більше двох осіб і незаконного зберігання вогнепальної зброї (п."а" ч.2 ст.105, ч.1 ст.222 УК РФ).

17 листопада в міліцію подзвонив житель села Челно-Вершини і повідомив про те, що в одному з будинків виявлено чотири трупи членів сім"ї Галєєвих з вогнепальними пораненнями.

Вбивство своєї дружини і двох дітей зробив раніше не судимий, такий, що працював зубним техніком в Челно-Вершинській центральній міській лікарні Сагитт Галєєв, який після злочину покінчив життя самогубством.

В даний час проводяться слідчі дії і оператівно- розшукові заходи. Хід розслідування кримінальної справи знаходиться на контролі в управлінні Самари СКП РФ, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Зубний технік убив дружину і двох дітей і наклав на себе руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі