пʼятниця, 11 березня 2022 11:18

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ звільнили від росіян п'ять міст Чернігівської області
3

Фото: t.me/Bratchuk_Sergey

Українські захисники на Чернігівщині звільнили п'ять населених пунктів від російських окупантів.

Про це повідомило Оперативне командування "Північ".

"Сили спротиву своїми умілими діями, проявляючи при цьому неабияку рішучість, звільнили п'ять населених пунктів від кацапської орди", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З домашніми капцями: показали ганебне екіпірування російських окупантів

Російські армійці не спроможні в повному обсязі вести бойові дії. Існує паніка серед офіцерського складу, що їх кинуло вище військово-політичне керівництво, наголосили у повідомленні.

"Морально-психологічний стан солдат (РФ. - Gazeta.ua) не сприяє виконанню завдань. І як наслідок маємо над нашими населеними пунктами Чернігівщини державні прапори України. І два бронетранспортери, які тепер служитимуть на благо українського народу", - додало ОК "Північ".

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ звільнили від росіян п'ять міст Чернігівської області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі