понеділок, 15 березня 2010 13:45

Злодій повернув гаманець через 40 років після крадіжки

Злодій повернув гаманець через 40 років після крадіжки

Поліцейські міста Вансбру (центральна Швеція) отримали поштою невелику посилку і анонімний лист з поясненнями і вибаченнями.

Як з"ясувалося з послання, людина шкодує про свій проступок і вирішила повернути законному власникові його гаманець через 40 років після крадіжки.

Розкаявся грішник зізнався у злочині після того, як, розбираючи комору, знайшов старе портмоне з банкнотою у 50 крон (7 доларів), яка добре збереглася . Він згадав, що вкрав гроші у приятеля на вечірці, будучи "на мілині" і в нетверезому стані. "Я завжди шкодував про скоєне, але проблема полягала в тому, що я забув, куди поклав гаманець", - повідомляється в листі.

Після того, як гроші були знайдені, злодюжка вирішив за допомогою поліції повернути вкрадене законному власнику. У гаманці правоохоронці виявили права водія, що пролежали в ньому всі чотири десятиліття, і сучасну банкноту в тисячу крон (142 долара), які відправник вклав "з вибаченнями" як компенсацію.

Місцева поліція була здивована такому прояву каяття. "У це важко повірити. Ми ніколи ні з чим подібним не стикалися", - заявив глава відділення у Вансбру Ларс Юханссон.

Правоохоронці негайно взялися за пошуки одержувача посилки, але з"ясували, що він, на жаль, уже помер. Тепер гаманець і гроші передадуть його родичам.

Вести

Зараз ви читаєте новину «Злодій повернув гаманець через 40 років після крадіжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі