середа, 30 червня 2010 19:01

Злодій ледь не вдавився вкраденими перснями

Злодій ледь не вдавився вкраденими перснями

Уродженець Миколаївщини ледь не вдавився вкраденими в райцентрі Збараж, що на Тернопільщині, ювелірними виробами.

Під час затримання він спробував одночасно проковтнути золотий кулон, ланцюжок та кілька коштовних перснів.

Тричі судимий чоловік приїхав з півдня на Західну Україну побачитися зі своєю коханою. В неї за кілька місяців закінчувався термін ув"язнення, який вона відбувала в колонії під Збаражем.

Чоловік вирішив почекати звільнення жінки в райцентрі. Почав заводити тут знайомства. Саме одного зі своїх нових знайомих він і обікрав.

Спочатку чоловіки разом пили горілку, а потім злочинець поліз до господаря в хату. Виніс звідти золоті речі, документи та сонячні окуляри, які йому сподобались.

Правоохоронці знайшли злодія в той же день. Коли він побачив міліціонерів біля свого помешкання, то спробував приховати докази крадіжки і намагався ковтнути золоті вироби.

"Якби ковтав по одному, то певне б вдалося, а так запхав в рот все одразу, тому ледь не вдавився. Поперхнувся, закашлявся і мусів випльовувати", - розповів перший заступник начальника райвідділу міліції Збаража Володимир Гарасимів.

Коли затримували злодія, він почав симулювати напади епілепсії. Його відвезли до лікарні. Медики відхилень у здоров"ї чоловіка не виявили. Щоб пересвідчитися, що він нічого цінного не ковтнув, зробили йому рентген.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Злодій ледь не вдавився вкраденими перснями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі