середа, 07 липня 2010 08:51

Злочинці щомісяця виготовляли 1,5 кг психотропних наркотиків

Злочинці щомісяця виготовляли 1,5 кг психотропних наркотиків

Служба безпеки України в Дніпропетровській області припинила діяльність організованої злочинної групи, яка створила і тривалий час утримувала нарколабораторію з виготовлення синтетичних наркотиків.

Як повідомили в прес-групі УСБУ в Дніпропетровській області, угрупування складалося з чотирьох молодих людей, найстаршому з яких - тридцять чотири роки. Щомісяця вони збували по півтора кілограми метамфетаміну.

Наркоділків узяли "на гарячому" під час виготовлення чергової партії метамфетаміна. У організатора угрупування правоохоронці вилучили наркотики, гроші і підроблене посвідчення працівника прокуратури. Пізніше затримали ще трьох його спільників. Під час обшуків в нарколабораторії і в житлі злочинців вилучено 350 г метамфетаміну (за цінами "чорного ринку" - це близько трьохсот тис. грн), лабораторне устаткування, хімічні компоненти і реактиви, яких вистачило б на виготовлення десяти кілограмів наркотиків.

Нарколабораторія була найбільшою в регіоні: зловмисники створили розгалужену мережу збуту психотропних наркотиків у Дніпропетровській, Донецькій і Запорізькій областях.

За матеріалами СБУ прокуратура Дніпропетровської області порушила кримінальні справи.

Триває слідство.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Злочинці щомісяця виготовляли 1,5 кг психотропних наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі