вівторок, 24 липня 2007 09:07

Жінку посадили в чоловічу в"язницю через друкарську помилку

У США через помилки чиновників 47-річна засуджена Вірджинія Грейс була поміщена в чоловічу половину вашингтонської в"язниці. Протягом декількох днів їй довелося ділити камеру з кількома ув"язненими-чоловіками і ходити в загальну чоловічу душову. Через реакцію сусідів по камері Грейс наглядачі запідозрили недобре і відправили її на медогляд. Тюремний лікар підтвердив, що відбулася помилка, і жінку перевели в іншу частину в"язниці. За словами самої Грейс, вона сподівається, що ситуація, в яку потрапила з вини неуважних чиновників, допоможе їй добитися скорочення терміну.

Ордер на арешт Вірджинії Грейс був виданий у травні цього року. Їй були пред"явлені звинувачення в занятті проституцією і вживанні наркотиків в громадських місцях. В висновку суду Вірджинія Грейс фігурувала, як "він". Сліпо виконуючи розпорядження, поліцейські повезли засуджену в чоловічу в"язницю.

Коли Грейс зрозуміла, що відбувається, вона спробувала вказати їм на помилку. "Я дуже злякалася, – згадує вона, – я хапала їх за руки і кричала, що я – жінка. Але вони не звертали на мене ніякої уваги". Зараз з приводу інциденту ведеться розслідування, пише Yoki.

Зараз ви читаєте новину «Жінку посадили в чоловічу в"язницю через друкарську помилку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі