четвер, 02 жовтня 2008 12:38

Жінка вбила 4-місячну дитину, щоб помститися коханцеві

Співробітники Скадовського райвідділу міліції і міліції АР Крим і розкрили за гарячими слідами" вбивство 4-місячної дівчинки. Про це повідомили у відділі громадських зв"язків управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області.

За даними джерела, до правоохоронців в Джанкойському районі АР Крим звернувся 42-річний житель с.Арбузівка і попросив перевірити родичку його співмешканки, у якої ніби то знаходиться його 4-місячна дочка. При перевірці інформації було встановлено, що дитини у неї немає. Також чоловік розповів правоохоронцям, що його співмешканка призналася у вбивстві дівчинки, а потім сказала, що залишила її в Скадовському районі з нянею. Жінку оголосили в розшук. Її затримали недалеко від місця злочину.

Виявилось, що вона образилася на співмешканця, забрала дітей і поїхала до бабусі, яка жила в Скадовськом районі. Пізно увечері за 7 кілометрів від села вона зійшла з автобуса і відправилася у напрямі північно-кримського каналу. Біля самої води матір задушила дочку і кинула тіло до неглибокої ями, присипавши його піском. Потім пішла до бабусі. Пробувши у неї 5 діб, жінка повернулася в Джанкойський район, щоб отримати "дитячі гроші". Після цього втекла із старшим сином. Вона повернулася на місце злочину, але тіла дитини не було на місці - його розірвали лисиці. Пізніше розтерзане тіло знайшли в очеретах біля води. Матір-вбивцю затримали, коли вона поверталася в село до бабусі. Жінка призналася, що убила дитину, щоб помститися чоловікові, оскільки він її кривдив.

Порушено кримінальну справу за ст.115 Кримінального Кодексу України "Умисне вбивство". Слід зазначити, що сім"я вбивці неблагополучна. Бабуся і батьки жінки - хронічні алкоголіки.

Нагадаємо, в Скадовському районі біля північно-кримського каналу 24 вересня був знайдений труп 3-місячної дитини із слідами задушення.

За підозрою в скоєнні цього злочину була затримана мати дівчинки, повідомляє ИА Контекст-Причерноморье.

Зараз ви читаєте новину «Жінка вбила 4-місячну дитину, щоб помститися коханцеві ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі