понеділок, 03 грудня 2007 20:41

Згоріла київська фетрова фабрика

Сьогодні, в 14 ч. 52 мин. в Головне управління МНС України в м. Києві поступило повідомлення про пожежу у виробничій будівлі колишньої фетрової фабрики по вул. Бутлерова,1 в Дніпровському районі Києва.

Як повідомили в прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, на місце події відразу були направлені пожежні підрозділи з найближчих пожежних частин міста. На момент прибуття рятувальників, вогнем був охоплений практично весь другий поверх виробничої будівлі площею близько 1000 квадратних метрів.

Вогонь був настільки сильним, що рятувальники спочатку не змогли зайти всередину приміщення. Полум"я виривалося практично зі всіх вікон 2-го поверху будівлі. Основним завданням рятувальників було не допустити розповсюдження полум"я на інші поверхи. Пожежі був привласнений підвищений ранг "Пожежа N2".

З"ясувалося, що горіли залишки фетру, будівельні відходи. Для гасіння пожежі довелося застосувати висотну техніку і пожежні сходи. Щоб загасити таку пожежу, довелося застосовувати 19 одиниць основної і спеціальної техніки. Зупинити розповсюдження вогню вдалося тільки в 16 ч. 27 мин. Повністю ж ліквідовували пожежу в 17 ч. 56 хвилин.

В даний час остаточні причини пожежі встановлюються фахівцями досвідчено-випробувальної лабораторії, повідомляє Цензор.НЕТ.

Зараз ви читаєте новину «Згоріла київська фетрова фабрика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі