пʼятниця, 08 грудня 2017 07:04

Жінка народила п'ятьох дітей після складної операції

Жінка народила п'ятьох дітей після складної операції
Жінка дуже боялась, що ніколи не матиме дітей

Жінка народила п'ятьох дітей (старша дівчинка і четвірня) після того, як у підлітковому віці їй зробили складну операцію на сечовому міхурі. Коли їй було 13 років, у неї виявили полікістоз яєчників, які дали ускладнення, після чого їй видалили фаллопієві труби.

Вірджінія Джонсон із Арізони, США, у 2013 році мала позаматкову вагітність. Сканування показало, що в неї був рак. Крім цього у неї було слабке серце.

Вона пройшла з чоловіком Віктором ЕКО і в жовтні 2014 року народила дівчинку Зої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф чесно показав розвиток батьківських почуттів

"Коли лікарі сказали, що в мене рак, я була розбита. Після того, як ми побачили свою донечку, ми були неймовірно щасливі", - розказує жінка.

Пізніше вона завагітніла четвірнею і народила трьох дівчаток і одного хлопчика.

Вірджінія розказує, як вона жалкувала, що ніколи не зможе народити дітей. Батьки публікують фотографії своїх дітей Зої, Ави, Меделін, Олівії та Віктора, в соцмережах.

" Я почуваюсь благословенною чотири рази! Нам так пощастило, що тут велика система підтримки і ми отримуємо велику допомогу", - продовжує жінка.

Вчені зробили важливе відкриття, - на 18 місяці вагітності можна буде визначити, чи буде дитина шульгою. Це допоможе попередити майбутню депресію, шизофренію і навіть спектри аутизму в дитини.

Зараз ви читаєте новину «Жінка народила п'ятьох дітей після складної операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі