четвер, 10 вересня 2009 15:45

Дружина зраджувала Х"ю Хефнеру

Дружина зраджувала Х"ю Хефнеру

Один з найвідоміших ловеласів планети подав на розлучення. Х"ю Хефнер, засновник популярного чоловічого видання Playboy, має намір остаточно поставити всі крапки над "i" з питання свого шлюбу з Кімберлі Конрад. Як відзначають таблоїди, фактично пара розійшлася 11 років тому.

Як повідомив журналістам сам Хефнер, його дружина "зраджувала йому на початку спільного життя". Проте підставою для розлучення послужило зовсім не це. Головною причиною вимоги про розлучення Хефнер називає те, що Конрад - мати його двох дітей - подала до суду, вимагаючи від нього відшкодувати 5 мільйонів доларів за продаж будинку, який подружжя придбало спільно. Проте Х"ю стверджує, що виплатив дружині "кожен цент" згідно з усіма договорами.

Відповідаючи на питання, чому він не розлучився 11 років тому, 83-річний Хефнер сказав: "В той час, коли ми роз"їхалися, я був би радий розлучитись. Але я цього не зробив тільки в ім"я дітей, на її прохання", повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Дружина зраджувала Х"ю Хефнеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі