четвер, 14 січня 2021 12:54

Зеленський потонув у спробах знайти гідних людей - експерт

Зеленський потонув у спробах знайти гідних людей - експерт
Олександр Мартиненко: Зараз у Зеленського немає конкурентів. Фото: gazeta.ua

Зеленський ішов на посаду з ілюзіями, що можна підійти зі здоровим глуздом до державних процесів, привести некорумповану команду, не красти самому - і все вийде. Вони розвіялись.

Про це в інтерв'ю журналу "Країна" говорить керівник інформаційної агенції "Інтерфакс-Україна" Олександр Мартиненко.

"На нього звалилося багато проблем, при чому до їх вирішення ніхто не підготує, жоден попередник, до цього треба дорости самому. Сьогодні він шукає людей, які відповідали би його уявленню про прекрасне. Складається враження, що він потонув у цьому процесі", - вважає експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паскудне зазіхання на сакральність Майдану з боку влади може привести до протестів

За його словами, навряд Зеленський сам знає, чи піде на 2-й термін.

"Дехто з його оточення, звичайно, хоче лишитися при владі, оскільки вони тільки входять у смак. Та ніхто не може сказати, що буде 2024-го. Поки що в Зеленського немає конкурентів. Його команда інтуїтивно чи цілеспрямовано відділила президента від іншої влади у свідомості суспільства. Цим і пояснюється його високий рейтинг. Мовляв, є хороший хлопець Володимир Олександрович, який не краде, а є інша група людей, яких він привів до влади, але яка не має до нього відношення. До речі, президент, який не краде, – явище, з яким ми зустрічалися нечасто", - додає експерт.

Інтерв'ю з Олександром Мартиненком читайте у журналі "Країна" від 14 січня.

Для олігархів Зеленський - хороша кандидатура. Недосвідчений, не має силових, фінансових ресурсів. Можна зібратися, розподілити все і працювати в олігархічному консенсусі, казав Олександр Мартиненко перед 2-м туром президентських виборів в інтерв'ю журналу "Країна".

Зараз ви читаєте новину «Зеленський потонув у спробах знайти гідних людей - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі