пʼятниця, 19 липня 2019 20:23

Зеленський побував у Харківській області і залишився незадоволеним місцевим кандидатом від "Слуги народу"

Зеленський побував у Харківській області і залишився незадоволеним місцевим кандидатом від "Слуги народу"
Фото: enovosty.com

Володимир Зеленський не пустив на закрите засідання з приводу незаконної вирубки лісу в Харківській області місцевого кандидата від "Слуги народу" - Олександра Счісленко.

Президент назвав його боягузом і заявив, що такі люди не мають права представляти партію "Слуга народу" на місцях, повідомляє enovosty.com.

Два дні тому, 17 липня, Президент України Володимир Зеленський побував з робочим візитом у Харківській області. Під час поїздки глава держави зустрівся з місцевими активістами, які повідомили про незаконну вирубку лісу в СМТ Кочеток Чугуївського району. З цього приводу Володимир Зеленський провів закриту нараду, під час якого пообіцяв зупинити знищення лісу і підтримати активістів.

У той же час, на нараду з формулюванням "за боягузтво" не пустили кандидата в народні депутати від "Слуги народу" Олександра Счісленко, який балотується в Чугуївському районі по 176 мажоритарному округу. Відомо, що про це розпорядився сам Володимир Зеленський.

З'ясувалося, що активісти зверталися до Олександра Счісленко з проханням допомогти і приєднатися до їх акції проти незаконної вирубки лісу в Чугуївському районі, що відбулася 11 липня. Однак, політик не відгукнувся.

Дізнавшись про цей вчинок представника партії "Слуга народу", Володимир Зеленський заявив, що такі люди не мають права, знаходиться в команді президента і представляти його партію в Харківській області. Бездіяльність Счісленко глава держави назвав проявом боягузтва.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський побував у Харківській області і залишився незадоволеним місцевим кандидатом від "Слуги народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі