вівторок, 10 травня 2016 14:31

Завтра пройде чергове ЗНО - тестування з математики

Завтра пройде чергове ЗНО - тестування з математики

Завтра абітурієнти складатимуть тести з математики. Математика – другий предмет зовнішнього незалежного оцінювання 2016 р. Тестування з математики відбудеться 11 травня і його результати можуть бути зараховані як державна підсумкова атестація.

Про це повідомляє УЦОЯО

Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання – 11:00.

Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності ертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті та запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тести писатимуть 270 тисяч людей

Протягом часу, відведеного на складання тесту, абітурієнт не повинен мати при собі будь-яких засобів зв'язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Нагадаємо, 5 травня пройшло перше цьогорічне тестування – з української мови та літератури. Воно є обов'язковим для всіх випускників шкіл.

Зараз ви читаєте новину «Завтра пройде чергове ЗНО - тестування з математики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі