середа, 04 листопада 2015 18:21

Затримані у Криму українські військові повернулись на материкову Україну

Затримані у Криму українські військові повернулись на материкову Україну
Фото: podrobnosti.ua

Затримані у вересні на території Криму українські військові з 79-ї бригади повернулись на материкову Україну.

Про це повідомляє Генштаб України у Facebook.

Зараз військові знаходяться у пункті постійної дислокації бригади.

"Військовослужбовці 79-ї окремої аеромобільної бригади, які на початку вересня поточного року виявилися на території анексованого Криму, повернулися на материкову частину України. В даний час вони перебувають у пункті постійної дислокації бригади разом зі своїм адвокатом", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, 6 вересня Генштаб заявив про зникнення трьох військовослужбовців на кордоні з Кримом. Зазначені військовослужбовці змінилися з наглядового поста, прибули в розташування, переодяглися в цивільний одяг і відбули купатися на дамбу, яка є на території, суміжній з тимчасово окупованою територією Криму.

На наступний день в ФСБ заявили про затримання трьох українських військових в окупованому Криму. За їхньою версією, українські військові нібито вирішили "побрататися" з російськими морськими піхотинцями по інший бік озера Сиваш.

Зараз ви читаєте новину «Затримані у Криму українські військові повернулись на материкову Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі