середа, 22 серпня 2007 15:46

Затримали підпалювача лісу на Херсонщині

Правоохоронці Херсонської області затримали людину, яка причетна до виникнення останньої масштабної лісової пожежі в області, повідомив голова обласної адміністрації Борис Силенков.

"Мене повідомили, що правоохоргнці затримали безробітного місцевого жителя, який причетний до підпалу лісу, і останньої масштабної лісової пожежі. Він вже надає свідчення", - сказав він.

При цьому глава області відзначив, що пожежа придбала великі масштаби не тільки з вини цієї людини, а й через непрофесіоналізм місцевих працівників Міністерства з питань надзвичайних ситуацій і Державного комітету лісового господарства.

"На жаль, підтверджуються дані про непрофесійні дії відповідальних за ліс і гасіння пожежі осіб. Після виявлення спалаху, на місце виїхала пожежна машина, проте пожежники агасили тільки верхні вогнища, і вже на другий день звідти, при сильному вітрі, почалася лісова пожежа, яка "накрила" 1,6 тис. гектара лісу", - відзначив Силенков, повідомляє Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Затримали підпалювача лісу на Херсонщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі