субота, 12 листопада 2022 05:38

Спецтема: Війна Росії проти України

"Закохалася? Ну-ну": Дантес сказав, чи спілкується з Дорофєєвою та заговорив про лицемірство

"Закохалася? Ну-ну": Дантес сказав, чи спілкується з Дорофєєвою та заговорив про лицемірство
Дантес зазначив, що терпіти не може лицемірство і скритність. Фото: пресслужба DANTES

Український виконавець Володимир Дантес прокоментував нові стосунки своєї колишньої дружини, співачки Наді Дорофєєвої - нещодавно вона зав'язала роман з ресторатором Михайлом Кацуріним.

Дантес зазначив, що зараз він не підтримує жодних стосунків з Кацуріним, який раніше був його другом. Також він зазначив, що для нього роман Дорофєєвої та ресторатора став повною несподіванкою, сказав співак в інтерв'ю ЖВЛ.

"Взагалі не спілкуюся. Не бачу сенсу підтримувати відносини. Ми ж не проводимо час разом. Я все чекаю, коли запитають у Наді, що ось закохалася, але цікаві подробиці. Мені самому цікаво, а як це сталося? Закохалися? Ну-ну" - єхидно прокоментував він роман Дорофєєвої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дантес назвав два моменти, через які не стримав сльози під час війни

За словами Дантеса, він дуже не любить, коли люди щось недоговорюють, приховують, йому огидні лицемірство і скритність, а то, як закінчилися відносини з Дорофєєвою, взагалі його ображає. З іншого боку, додав він, розлучення з Дорофєєвою пройшов спокійно, без скандалів, і перший час вони навіть підтримували зв'язок.

Розлучення співачки Наді Дорофєєвої з шоуменом Володимиром Дантесом стало сенсаційною новиною. Незабаром Дорофєєва зізналася, що вона і київський ресторатор Міша Кацурін закохалися один в одного, тому вирішили розлучитися з партнерами.

Тепер Надя і Міша розвивають щасливі стосунки. А колишня Кацуріна Даша зустрічається з Дантесом.

Зараз ви читаєте новину «"Закохалася? Ну-ну": Дантес сказав, чи спілкується з Дорофєєвою та заговорив про лицемірство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі