пʼятниця, 06 квітня 2018 09:17

Замовлення ритуальних послуг в режимі онлайн

Замовлення ритуальних послуг в режимі онлайн
Сучасні ритуальні служби надають можливість організувати похорон, не виходячи з дому. Фото: anubis.ua

Похоронна справа - спектр послуг, який також зазнає змін, як й інші аспекти в нашому житті. Виходять нові закони і положення, що відповідають злободенності надання ритуальних послуг.

Нові можливості ритуальних служб

З огляду на комп'ютеризацію населення, сучасні ритуальні служби пропонують відносно новий сервіс замовлення ритуальних послуг. Це можливість родичам померлого або тій людині, яка бере на себе організацію похорону, не виходячи з дому отримати актуальну інформацію про проведення поховального обряду. А для зручності користувачів є навіть онлайн калькулятор, що дозволяє вибрати можливість гідно проводести в останню путь людину в залежності від фінансових можливостей. Саме такий сервіс є в московській міській офіційної службі Ritual.ru - дієва альтернатива знайти і вибрати похоронний сервіс.

Особливості онлайн сервісу надання послуг з поховання

Для людей, у яких щойно помер близький родич, настає шок і біль від відчаю втрати дорогої людини. І не всі можуть взяти себе в руки і думати в потрібному напрямку. Але багатьом під силу знайти в інтернеті ритуальну службу і ознайомитися з переліком послуг, що надаються.

Не маловажливим буде і те, що можна замовити необхідні речі для обряду з доставкою додому, що реально заощадить час і дасть можливість повноцінного прощання з покійним.

На сайті можна замовити агента, який візьметься за організацію похорону, але при цьому замовникові не будуть нав'язуватися додаткові і не завжди виправдані послуги.

Якщо є фінансова скрута, скориставшись калькулятором можна розрахувати, скільки потрібно грошей, щоб провести гідний похорон.

Ще одна особливість і перевага замовлення ритуальних послуг онлайн - можливість вибору виробів в каталозі, як за вартістю, так і призначенням.

Чому зручно скористатися онлайн сервісом?

Скориставшись онлайн сервісом замовлення ритуальних послуг, родичі і близькі покійного отримують переваги:

• Можливість обговорити з родичами проведення похорону без цейтноту і поспіху.
• Доставка ритуальної атрибутики буде виконана в чітко встановлені терміни.
• Економія коштів на доставці труни, вінків і супутніх товарів.
• Можливість вибрати варіант поховання (економ, VIP та ін.) відповідно до матеріальних можливостей.
• Вибір кладовища.
• Спосіб поховання або кремація.
Замовлення поминального обіду в зручному місці для тих, хто прощаються.
• Легітимність обслуговування. Замовник на e-mail отримує рахунок-замовлення в якому чітко розписані вартість і ціни.

Скептики можуть заперечити, що не у всіх є інтернет, особливо у літніх людей, але у них є молоді родичі, які можуть зайти в інтернет з будь-якого пристрою, у тому числі і мобільного. Це допоможе провести людину в останню путь на належному рівні, заощадити час і гроші. І Ritual.ru тому підтвердження.

Зараз ви читаєте новину «Замовлення ритуальних послуг в режимі онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі