середа, 10 жовтня 2007 08:47

За змовою Патаркацишвілі стоїть Росія

Міністр економічного розвитку Грузії Гиоргі Арвеладзе, коментуючи в інтерв"ю телекомпанії "Руставі-2" події останніх днів в країні, підтвердив інформацію генсека правлячої партії Давида Кіркітадзе, що бізнесмен Бадрі Патаркацишвілі готував антидержавницьку змову, і заявив, що за цією змовою стоїть Росія.

"Природно, така змова була, і про це свідчать заяви самих його учасників. Але головна суть полягає в наступному - час, коли країною міг управляти олігарх, в Грузії правда вже давно пройшло. І ми дуже любимо свою країну для того, щоб дозволити заправляти нею мільярдерові з наполовину кримінальними, наполовину політичними амбіціями. На жаль, наша опозиція цього не усвідомлює. Ми не та країна, де якісь олігархи, конспіратори, політики-авантюристи якими-небудь авантюрами могли змінити політичну динаміку нашої країни, де все може змішатися за написаним в Москві сценарієм. І наш народ це добре знає", - сказав Арвеладзе. Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «За змовою Патаркацишвілі стоїть Росія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі