пʼятниця, 16 квітня 2010 14:55

За три доби в Чернігові "заклали" третю "міну"

За три доби в Чернігові "заклали" третю "міну"

Сьогодні о 11.38 в міський відділ міліції подзвонила жінка і повідомила, що в чарунку камери схову магазину "Квартал" біля готелю "Україна" невідома залишила пакет, в нім - бомба. І поклала слухавку.

"Через п"ять хвилин до магазина прибула вибухотехнічна та інші служби міліції, - говорить головний фахівець центру зв"язків з громадськістю УМВС України в Чернігівській області Борис Коновченко. - Евакуювали персонал і покупців, перекрили тротуар і прилеглу смугу проїжджої частини проспекту Миру. Вибухотехніки обстежували торговий зал, підсобні приміщення і чарунки камер схову. Нічого вибухонебезпечного не знайшли".

Це було третє за останні три доби повідомлення про мінування.

17 квітня о 00.00 невідомий чоловік повідомив, що "замінував" нічний клуб "777".

А 16 квітня о 12.38 невідомі підлітки шість разів дзвонили і говорили про бомбу на Центральному ринку.

Вибухових речовин знайдено не було. За фактом явних неправдивих повідомлень про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей або іншими тяжкими наслідками порушені кримінальні справи.

"Жартівникам" загрожує штраф від 8500 до 17000 гривень або арешт на строк до півроку, або обмеження свободи на строк до п"яти років.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «За три доби в Чернігові "заклали" третю "міну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі