вівторок, 24 квітня 2007 14:41

За напад міліціонерів на БЮТівця порушили кримінальну справу

Прокуратура Голосіївського району Києва порушила кримінальну справу за фактом вчинення хуліганства щодо народного депутата України Миколи Ковзеля. Про це повідомили у прес-службі прокуратур міста Києва.

Справу порушили за результатами перевірки обставин інциденту, який стався 20 квітня 2007 року приблизно о 8-й годині на перехресті вулиць Саксаганського та Антоновича в Києві під час проведення масових заходів біля будівлі Конституційного Суду України.

Як йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури, кримінальну справу порушено за фактом вчинення хуліганства щодо народного депутата Ковзеля із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень - балончика зі сльозогінним газом, та за фактом вчинення хуліганства щодо військовослужбовців внутрішніх військ МВС України за ознаками злочинів.

Розслідування справи доручили прокуратурі Голосіївського району міста Києва.

20 квітня депутат від БЮТ Ковзель заявив, що представники міліції застосували проти учасників пікету, серед яких були й народні депутати, фізичну силу, а також пирснули йому в обличчя невідомою хімічною речовиною з газового балончика.

У свою чергу Департамент зв"язків з громадськістю МВС України з приводу вище зазначеного інциденту біля КС заявив, що народний депутат Ковзель зірвав погони з форми трьох військовослужбовців внутрішніх військ, а їхні головні убори кинув на землю, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «За напад міліціонерів на БЮТівця порушили кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі