четвер, 28 травня 2009 16:53

За допомогою старого лотерейного квитка австралійка виграла $10 млн

За допомогою старого лотерейного квитка австралійка виграла $10 млн
Студентка одного австралійського університету вирішила перевірити давно забутий лотерейний квиток і виграла $10 млн, повідомила в четвер американська телекомпанія Сі-ен-ен.

Австралійка несподівано пригадала про пачку лотерейних квитків, що довгий час лежали у неї в ящику. Вона не знала, що серед них був подарунок її батька, лотерейний квиток, який він купив в липні минулого року, коли загальна сума виграшу збільшилася до $39 млн. Перші два квитки принесли їй невеликий виграш - всього $16.

"Вона була приємно здивована", - сказала Д. Істмен, представник державної лотерейної компанії.

Потім жінка попросила співробітника роздрібного магазина перевірити квиток, дарований її батьком. Спочатку вона подумала, що виграла $10 тис., проте співробітник магазина поправив її, сказавши, що вона виграла $10 млн.

Батько жінки купив виграшний квиток за $6,70.

Тим самим жінка вирішила загадку, яку намагалися вирішити ЗМІ в штаті Західна Австралія протягом 10 місяців. "Багато місяців австралійці намагалися зрозуміти, хто придбав виграшний квиток", - сказала Істмен.

"Термін дії лотерейних квитків закінчується через 12 місяців після їхнього придбання. Люди думали, що термін дії виграшного квитка закінчиться, і переможець не буде оголошений", - додала вона.

Якби жінка перевірила квиток на два місяці пізніше, то його термін дії б закінчився, і вона б не змогла отримати виграш, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «За допомогою старого лотерейного квитка австралійка виграла $10 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі