субота, 19 листопада 2022 12:07

Спецтема: Війна Росії проти України

З ворожого полону повернулися морські піхотинці

Україна повернула з російського полону трьох морських піхотинців.

Ідеться про військовослужбовців окремого батальйону морської піхоти Військово-морських сил Збройних сил України. Про це повідомила пресслужба ВМС 19 листопада.

Звільненим військовослужбовцям надали першочергову медичну та психологічну допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський назвав умову поновлення транзиту російського аміаку

"Військово-морські сили вкотре доводить, що лозунг "Своїх не полишаємо" для нас не просто слова", – наголосили в повідомленні.

Автор: facebook.com/navy.mil.gov.ua
  З російського полону визволені троє військовослужбовців окремого батальйону морської піхоти ВМС України
З російського полону визволені троє військовослужбовців окремого батальйону морської піхоти ВМС України

11 листопада відбувся черговий обмін військовополоненими. Вдалося звільнити 45 воїнів Збройних сил України. Серед них солдати й сержанти, які в боях захищали нашу державу. Також вдалося повернути два тіла загиблих захисників.

Українська влада пропонує Росії великий обмін військовополоненими за формулою "всіх на всіх". Однак це не влаштовує поки що РФ, повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець.

Від початку повномасштабного вторгнення Росії провели 28 обмінів полоненими. Україні вдалося визволити з російського полону 978 осіб. 99 з них – цивільні громадяни, заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр 27 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «З ворожого полону повернулися морські піхотинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі