понеділок, 13 лютого 2017 14:49

З Росії йде смертельна гра для підлітків

З Росії йде смертельна гра для підлітків
Фото google

Підлітків заманюють у смертельну гру в соцмережах. Дають завдання для каліцтва чи смерті.

Про це повідомили в Полтавській обласній поліції.

"Із Росії до нас йде небезпечна гра, де підлітків у соцмережах змушують вчиняти самогубство. Ті, що входять до закритої групи, мають пройти завдання у доволі обмежений час. Дитина обов'язково себе калічить і знімає це на відео. Кидається під автомобіль, ріже пальці чи бере розпечену металеву ложку. Якщо не може цього виконати - її викидають з групи. Фінальний квест - це самогубство, під час якого теж потрібно все знімати онлайн. У Донецькій області вже сталось два випадки самогубства: одного підлітка встигли врятувати, а інший зістрибнув з невисокого поверху, тому вижив", - розповів Юрій Сулаєв з Полтавської обласної поліції.

Поліція радить звертати увагу на дозвілля дітей, перевіряти їх листування в соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школяр ледь не вмер під час гри.

Кіберполіція склала список дітей з України, які входять у групу самогубць.

У Росії 130 підлітків вже покінчили життя, проходячи такі квести.

Підлітки беруть участь у флешмобі, який масово зустрічається у соцмережі. Потрібно заховатись на добу так, щоб ніхто тебе не знайшов. Під час цього знімають усе на відео. Ховаються в покинутих будівлях, колекторах і гаражах. Потім діляться враженнями з однолітками.

Зараз ви читаєте новину «З Росії йде смертельна гра для підлітків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі