понеділок, 26 листопада 2007 17:54

З п"ятдесяти найбагатших арабів 47 виявилися мільярдерами

Видання The Arabian Business оголосило, що склало рейтинг п"ятдесяти найбагатших арабів, 47 з яких виявилися доларовими мільярдерами. Повністю список, над яким семеро журналістів трудилися півроку, буде опублікований 2 грудня.

Для того, щоб потрапити в список, потрібний статок в 700 мільйонів доларів. Ще в минулому році достатньо було 520 мільйонів.

У рейтинг потрапила рекордна кількість нових учасників, зокрема з таких традиційно закритих країн як Ірак та Сірія. Араби, що вже знаходилися в списку, примножили свої капітали. Так, один з магнатів з Об"єднаних Арабських Еміратів за рік розбагатів на мільярд доларів.

В кінці вересня американський журнал The Forbes вже публікував рейтинг двадцяти найбагатших жителів Близького Сходу. Перший рядок списку зайняв саудівський принц Альвалід бін Талаль аль-Сауд із статком, що перевищує 20 мільярдів доларів.

Зараз ви читаєте новину «З п"ятдесяти найбагатших арабів 47 виявилися мільярдерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі