четвер, 10 травня 2007 12:03

З палестинського телеефіру прибрали Мікі Мауса-антисеміта (ФОТО)

 
Міністр інформації Палестинської автономії Мустафа Баргуті розпорядився прибрати з ефіру супутникового телеканалу "Аль-Акса" дитячу програму, в якій двійник Мікі Мауса на ім"я Фарфур закликав дітей до боротьби з Ізраїлем. За словами міністра, головний герой шоу гігантський чорно-білий гризун демонстрував "невірний підхід до боротьби палестинців проти ізраїльської окупації". Баргуті підкреслив, що влада автономії має намір провести ретельне розслідування обставин створення цього агітаційного телепродукту.

До втручання Баргуті сильно схожий на Мікі Мауса герой, ведучий дитячої редакції телеканалу "Аль-Акса", знайомив глядачів з тим, чому потрібно боротися за знищення Ізраїлю і чому Іслам повинен стати панівною релігією у всьому світі.

В передачі "Майбутні піонери" Фарфур і його помічниця на ім"я Сара закликали палестинське підростаюче покоління використовувати будь-яку можливість, щоб підтримати так званий "рух опору" і розповідали дітям за що їм слід ненавидіти Ізраїль і Сполучені Штати. Фарфур, звертаючись до дітей, говорив, що вони повинні щодня по 5 разів приносити молитви в мечеті за те, щоб "мир опинився під контролем Ісламу" (за матеріалами Mignews).

Зараз ви читаєте новину «З палестинського телеефіру прибрали Мікі Мауса-антисеміта (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі