пʼятниця, 07 березня 2008 12:38

З Могилевською знову стався нещасний випадок

З Могилевською знову стався нещасний випадок
Відома поп-діва Наталія Могилевська нещодавно брала участь в записі нової передачі "Модний вирок".

Разом з ведучими програми Машею Ефросиніной, Оксаною Караванськой і Борей Моїсеєвим Наталія активно працювала з учасниками проекту. Їх непоінформованість і розгубленість вимагала особливої уваги від творців передачі. Враховуючи величезний досвід роботи співачки з "простими" людьми, її допомога виявилася незамінною.

Розповідаючи, як потрібно правильно одягатися і правильно себе подати, Наталія захопилася. Її палка натура і займистий характер виявилися причиною втрати відчуття самозбереження, що призвело до неприємних наслідків. Показуючи учасникові передачі, як треба тримати себе сучасному чоловікові, Наталія оступилася і підвернула ногу. Всі розгубилися і кинулися допомагати співачці. На щастя, цей випадок закінчився без сумних наслідків - співачка не зламала ногу і не отримала серйозну травму. Проте для всіх присутніх стало очевидним те, що Наталії потрібно бути обачнішою і уважнішою, пам"ятаючи про своє здоров"я навіть в моменти творчих поривів, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «З Могилевською знову стався нещасний випадок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі