вівторок, 26 червня 2007 19:57

З 700 затриманих в Естонії хуліганів покарали тільки трьох

Трьом учасникам нічних вуличних безладів, у кінці квітня у Талліні, винесені звинувачувальні вироки. При виборі міри покарання суд обмежився штрафом і умовним терміном ув"язнення.

До одного року позбавлення волі умовно з трирічним випробувальним терміном засуджений 18-річний Свен Анніко, 19-річний Артур Кивік засуджений до "шокового покарання" - позбавлення свободи на два місяці, які він вже провів під арештом в очікуванні завершення слідства і суду. Нарешті, 20-річний Райдо Танн покараний штрафом у 3 тисячі крон (близько 190 євро).

В цілому, Північна окружна прокуратура передала до суду справи на 17 людей, що брали участь в масових безладах. 10 з них вже покарані, в основному, отримавши умовні терміни ув"язнення і штрафи.

Всього в участі у вуличних безладах, що мали місце у Талліні 26-28 квітня, підозрюються близько 250 людей. Переважна більшість обвинувачених - естонці за національністю. Згідно з даними поліції - біля третини, повідомляє Newsru.
Зараз ви читаєте новину «З 700 затриманих в Естонії хуліганів покарали тільки трьох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі