четвер, 21 лютого 2019 16:05

YouTube Kids став доступним для українців

YouTube Kids став доступним для українців
У додатку немає реклами продуктів харчування, напоїв, відеоігор або рекламних роликів, призначених для дітей старше 12 років, а також клікабельної реклами. Фото: ua.depositphotos.com

Мобільний додаток YouTube Kids стає доступним для українських користувачів з 21 лютого. Додаток допоможе батьком контролювати час сеансів та безпечність контенту.

"Тут ви зможете знайти улюблені мультфільми ваших дітей, навчальні відео, дати дітям послухати дитячі віршики та пісеньки, а також знайти зрозумілі малюкам відповіді на питання про науку, мови, математику або природу", – повідомляє Google Україна.

У дитячому додатку з'явиться режим "Схвалені відео", який дозволить робити тільки окремі відео і канали доступними для дитини. Також, за допомогою вбудованого таймера батьки можуть контролювати кількість проведеного часу в додатку. Коли сеанс закінчиться, дитині надійде повідомлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали дитячі малюнки, присвячені Небесній Сотні

Безкоштовним YouTube Kids є за рахунок підтримки реклами. Всі рекламні оголошення у додатку чітко позначені як реклама і попередньо перевіряються вручну на відповідність правилам. Наприклад, у додатку немає реклами продуктів харчування, напоїв, відеоігор або рекламних роликів, призначених для дітей старше 12 років, а також немає клікабельної реклами.

Компанія Google Україна оприлюднила список головних пошукових запитів українців у 2018 році.

Зараз ви читаєте новину «YouTube Kids став доступним для українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі