четвер, 12 липня 2018 20:52

В'ятрович запропонував зробити гасло "Слава Україні" офіційним в армії

В'ятрович запропонував зробити гасло "Слава Україні" офіційним в армії
Директор УІНП закликав відмовлятися від російських надбань. Фото: telegraf.com.ua

Україні потрібно відмовлятися від святкування 8 березня і радянських свят.

"Чим менше буде речей, які нас синхронізують з Росією, тим менше буде небезпеки для України", - заявив 11 липня директор Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович в ефірі UMN.

Він додав, що для РФ проблемою є сам факт існування української держави, тому вони так нервово відреагували на слова захисника збірної Хорватії з футболу Домагоя Віди "Слава Україні!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий футболіст підтримав Хорватію і вигукнув "Слава Україні!"

"Це для нас ще одна зброя, яке дестабілізує нашого противника. Тому я пропоную Міноборони оформити це вітання як вітання для Збройних сил України. Це додатковий момент для мобілізації українців і демобілізації нашого ворога Російської Федерації. Це не так важко", - підсумував директор УІНП.

Після перемоги збірної Хорватії над Англією (2:1) і виходу у фінал Кубка світу-2018 президент ФФУ Андрій Павелко знову висловився щодо Домагоя Віди та Огнена Вукоєвича. "Удача посміхається тим, хто любить і поважає Україну! Хорватіє, вітаю з перемогою!!! "Слава Україні!" Від Домагоя Віди та Огнена Вукоєвича творять чудеса! Побажання Домагой забити вирішальний гол у фіналі залишається в силі! HVALA Hrvatska! Слава Україні!" - написав Павелко в Facebook.

Зараз ви читаєте новину «В'ятрович запропонував зробити гасло "Слава Україні" офіційним в армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі