вівторок, 20 листопада 2018 12:17

Ввели нові суворі правила щодо реклами

Ввели нові суворі правила щодо реклами
Тепер за новими правилами забороняється розміщувати рекламу на зовнішньому освітленні, покриттях площ, вулиць, доріг, тротуарів, на зелених насадженнях, стовпах, лавочках, покажчиках, парканах та опорних стінках. ФОТО: beztabu.net

Київська міська рада заборонила розміщувати рекламу на елементах благоустрою. Про це повідомили у прес-службі ради.

За таке рішення 15 листопада проголосували 66 депутатів. Рекламу забороняється розміщувати на зовнішньому освітленні, покриттях площ, вулиць, доріг, тротуарів, на зелених насадженнях, стовпах, лавочках, покажчиках, парканах та опорних стінках.

Тепер на рекламі має бути маркування з інформацією про розповсюджувача, номер його телефону, номер дозволу та строк дії. Усі оголошення без маркування демонтуватимуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прозора купівля радикалами реклами в ЗМІ - найкраща інвестиція в свободу слова – експерт

Крім того, протягом тижня демонтують рекламу, розміщену самовільно або у заборонених місцях. Також знімуть рекламу, технічний стан якої становить загрозу життю та здоров'ю людей. Можуть прибрати й ті оголошення, в яких закінчився строк дозволу на їхнє розміщення або зовсім його анулювали, якщо рекламодавець заборгував кошти за її розміщення.

YouTube почав безкоштовно показувати фільми з вмонтованою рекламою.

Зараз ви читаєте новину «Ввели нові суворі правила щодо реклами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі