середа, 05 липня 2006 15:53

Всі телепередачі продублюють українською на місяць раніше

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення скоротила термін переходу від субтитрування до дублювання телепередач з 1 березня 2007 року до 1 лютого.

- Національна рада скоротила термін поступового переходу від субтитрування до дублювання остаточно до 1 лютого 2007 року, а не до 1 березня, - сказав заступник голови Нацради телебачення і радіомовлення Ігор Курус.

Він повідомив, що Нацрада доручила відповідній робочій групі закінчити до 12 липня переговори про підписання меморандуму про співпрацю з телекомпаніями.

За словами заступника голови Національної ради, на засіданні також було розглянуто положення про ліцензування телерадіомовлення.

- Коли ми проаналізували всі пропозиції, що надійшли в Національну раду, ми вирішили змінити назву документа. Це буде не положення про ліцензування, це буде інструкція, яка дозволить виробити відповідний механізм, модель проходження документів по ліцензуванню, яка буде зрозуміла і Нацраді і заявникам, - сказав Курус.

Він також додав, що рішення про твердження даної інструкції буде ухвалено впродовж двох тижнів.

Нацрада також затвердила нову редакцію методики розрахунку розмірів ліцензійного збору за переоформлення і видачу дубліката ліцензії на віщання, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Всі телепередачі продублюють українською на місяць раніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі