четвер, 09 травня 2024 09:10

Впливові та багаті: кого озолотить останній місяць весни

Впливові та багаті: кого озолотить останній місяць весни
Купуйте техніку й спортивне знаряддя. А придбання нового одягу відкладіть до вихідних. Фото: pixabay.com

9 травня добре йтимуть колективні справи. Гарний час для початку навчання. Знайдіть собі цікаві курси.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Продуктивність роботи цього дня цілком залежатиме від уміння спілкуватися, - говорить астрологиня. - Не мовчіть, якщо маєте потребу в чомусь. Звертайтеся до людей. Просіть поради чи допомоги. Та й самі будьте готові відгукнутися на прохання ближнього. Підвищуйте кваліфікацію. Вивчайте мови. Вдалою вийде подорож. Будьте легкими на підйом. Останній місяць весни озолотить Тельців, Скорпіонів і Риб. Відчуєте себе впливовими і багатими. Купуйте техніку й спортивне знаряддя. А придбання нового одягу відкладіть до вихідних. Не час дбати про кар'єрне зростання. На новому місці роботи не складуться стосунки з колегами. Менше часу проводьте в людних місцях. Вірусні інфекції активніше розповсюджуватимуться. Більше ходіть пішки".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Більшість важливих справ плануйте на першу половину дня. Особливо якщо йдеться про фінансові питання. Приділіть більше часу своїй оселі. Куплена побутова техніка служитиме довго і надійно.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гарний день для навчання. Запишіться на курси, про які давно мріяли. Усе встигатиме той, хто нікуди не поспішатиме. Намагайтеся дослухатися до своєї інтуїції. Вона не підведе.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Утримайтеся від ухвалення важливих рішень. Не варто починати нового курсу лікування. Але можна займатися вправами, спрямованими на зниження ваги.

Рак (22 червня - 22 липня)

Більше рухайтеся. Гарний день для початку спортивних занять. Не ігноруйте правил безпеки під час роботи з механізмами й на тренуванні. Бережіть голову від травм. Протипоказані операції на обличчі.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не бажано залишатися на самоті. Проводьте час із приємними для вас людьми. Не викладайте свого резюме в мережі. Воно залишиться поза увагою. Не експериментуйте з дієтами. Краще займіться спортом.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Швидко наставатиме втома. Не варто планувати щільного графіку зайнятості. Проведіть день у повсякденних клопотах. Не поспішайте довіряти балакунам. Дайте собі час на обмірковування нових пропозицій. Поспішні рішення будуть помилковими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірвете справжній куш - які два знаки купатимуться у розкоші

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Упорядкуйте свої справи. Відкладіть поїздки, презентації, кастинги. Не виставляйте на продаж свої речі. Великі покупки краще зробити у вихідні.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Розпочніть свій робочий день якомога раніше. Похід до перукарні відкладіть на кілька днів. Експерименти із новою зачіскою виявляться невдалими.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Сміливі фінансові кроки дадуть добрий результат. Призначайте ділові переговори на обід. Перед цим добре почастуйте співрозмовника. Скористайтеся нагодою позбавитися шкідливих звичок та небажаних людей у своєму оточенні.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Відкриєте у собі цілительські здібності та уміння передбачати майбутнє. Це особливий час, який допоможе розібратися у своїх бажаннях. Не час здійснювати великі покупки. Куплені автомобілі потребуватимуть ремонту.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Переслідуватимуть неприємні передчуття. Женіть їх геть. Не довіряйте новим знайомим. Важливі зустрічі і перемовини заплануйте на кінець тижня. Використовуйте сонцезахисний крем.

Риби (21 лютого - 20 березня)

День активних та ініціативних людей. На місці не сидітиметься. Старі перевірені способи роботи перестануть задовольняти. Хотітиметься чогось оригінального. Фантазуйте, експериментуйте, пробуйте щось нове.

Травень принесе українцям багато гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «Впливові та багаті: кого озолотить останній місяць весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі