субота, 28 травня 2022 11:53

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ворогу потрібна наша паніка" - попередили про збільшення фейків від РФ

"Ворогу потрібна наша паніка" - попередили про збільшення фейків від РФ
У Російської Федерації є мета психологічно розхитати українців. Фото: pexels.com

Війна триває не тільки на фронті. У Російської Федерації є мета психологічно розхитати українців і послабити мотивацію Збройних сил України.

У цьому переконаний голова Офісу президента Андрій Єрмак, про що написав у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія розганяє брехні про переговори з Україною та "потужну підтримку" РФ у світі

"Нещодавнє масове поширення новин про ракетні обстріли з точними координатами і вторгнення ворога в конкретний час і у конкретному місці - це лише один з прикладів таких фейків. Ворогу потрібна наша паніка та зневіра, вони намагаються нас лякати. А все для того, щоб стерти реальну картину ситуації, в якій наші воїни руйнують його плани", - зазначив він.

Тому зараз дуже важливо вірити офіційній і перевіреній інформації, попередив Єрмак.

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків, які ворог продукував 27 травня. Росіяни запустили три великих обмани.

У брянських ЗМІ поширюється тема про ядерний удар, який нібито готувалася завдати Україна. Якби РФ не розпочала війну проти України, то остання б "застосувала "брудні" бомби для зараження радіацією Бєлгорода, Брянська, Ростова-на-Дону та Сімферополя". Так росіяни виправдовують початок агресивної війни. Це - дезінформація!

Зараз ви читаєте новину «"Ворогу потрібна наша паніка" - попередили про збільшення фейків від РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі