середа, 14 жовтня 2009 11:21

На Львівщині негода зупинила перекачку нафти і рух потягів (ФОТО)
5

Перекачування нафти по магістральному нафтопроводу "Дружба" зупинено у зв"язку з відключеннями електроенергії, повідомили в прес-центрі головного управління МНС у Львівській області.

За даними прес-центру, о 04.15 вранці в середу відбулася зупинка нафтоперекачувальної станції "Броди" і внаслідок цього було зупинено перекачування нафти в напрямі "Броди-Карпати-Держкордон".

Також у зв"язку з повною відсутністю електрики зупинена робота нафтоперекачувальної станції "Карпати" в селі Козлова Сколівського району Львівської області.


13 жовтня о 18.36 на залізничній дільниці Стрий-Лавочне ДТГО "Львівська залізниця" було припинено рух пасажирських та вантажних потягів.

О 21.00 рух пасажирських поїздів на дільниці Стрий-Лавочне відновлено за рахунок використання 8-ми тепловозів.

За минулу добу у місті Львові через негоду інспектори ДАІ зафіксували 65 дорожньо-транспортних пригод, лише в одній з них, на вулиці Володимира Великого, 23, було травмовано двоє пасажирів легковика.

"На сьогодні зафіксовано лише два ДТП на вулицях Науковій та у Брюховичах. Постраждалих немає, - повідомила старший інспектор відділу ДАІ Львова Людмила Ліб. – Сьогодні зранку рух на дорогах не є інтенсивним. Багато людей, зваживши на складні погодні умови, не виїжджали сьогодні автомобілями".

За матеріалами ЗІК, Интерфакс-Украина, Zaxid.net

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині негода зупинила перекачку нафти і рух потягів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі