вівторок, 25 травня 2021 07:54

ЗНО з англійської мови почнеться об 11:00

ЗНО з англійської мови почнеться об 11:00
ЗНО із англійської мови розпочнеться сьогодні зранку. Фото: ТСН

Сьогодні в Україні проведуть зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови. Участь у тестуванні візьмуть 146 366 осіб.

Учасники до місця тестування можуть приходити з 9:50 до 10:50. Запізняться – не пустять на ЗНО. У запрошенні-перепустці детальніше вказано проміжок часу, в який рекомендовано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску, передає Уніан.

Умови допуску учасників ЗНО

Процедура допуску до тестування передбачає проходження термометрії та ідентифікації учасників ЗНО. Із собою обов'язково треба мати такі документи:

- оригінал Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;

- паспорт або інший документ, серія (за наявності) та номер якого зазначено в сертифікаті;

- запрошення-перепустку для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

Що можна та заборонено брати на ЗНО

Кожен учасник сертифікаційної роботи може взяти із собою дві – три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшечку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту, якими він зможе скористатися за потреби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ЗНО зареєструвалося майже 390 тисяч учасників

Не дозволяється мати при собі жодні засоби зв'язку, пристрої зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друковані й рукописні матеріали, що не передбачені процедурою тестування. Для них в аудиторії є спеціально відведене місце, на яке вкаже інструктор.

Як відбуватиметься ЗНО з англійської мови

Сертифікаційна робота з англійської мови складається з чотирьох частин:

"Розуміння мови на слух (аудіювання)" – містить 16 завдань різних форм; відповіді на них треба позначити у бланку відповідей А;

"Читання" – містить 22 завдання різних форм; відповіді на них треба позначити у бланку відповідей А;

"Використання мови" – складається з 20 завдань; відповіді на них треба записати у бланку відповідей А.

"Письмо" – містить одне завдання відкритої форми. Відповідь на нього потрібно написати у бланку відповідей Б.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як справлятися із хвилюванням перед ЗНО батькам і учням

Учасники розпочнуть роботу в тестовому зошиті з аудіювання, на виконання якого є 30 хв. Виконавши це завдання, абітурієнти зможуть робити решту в довільному порядку.

Результати основної сесії ЗНО з англійської мови оприлюднять на інформаційних сторінках учасників тестування до 18 червня 2021 року.

21 травня розпочалася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Першим тестування було з хімії. На нього зареєструвалися 12,7 тис. осіб, для яких створена 881 аудиторія в 62 пунктах тестування.

Друге тестування основної сесії ЗНО-2021 відбулося на початку наступного тижня: 24 травня - тестування з іспанської, німецької та французької мов. Наступне 25 травня - тестування з англійської мови

Зараз ви читаєте новину «ЗНО з англійської мови почнеться об 11:00». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі