понеділок, 04 червня 2007 17:49

Влада Москви не допустить "Маршу незгодних" на Тверській

Уряд Москви не допустить несанкціонованого проведення "Іншою Росією" так званого "Маршу незгодних" на Тверській вулиці, заявив перший замруководітеля прес-служби мера і уряди столиці Михайло Соломенцев.

Столична влада дала дозвіл "Іншій Росії" тільки на мітинг 11 червня. Проте організатори акції говорять, що влаштують і хід по Тверській вулиці.

"Як показав досвід попередніх спроб проведення подібних ходів в Москві і Воронежі, влада, йдучи назустріч побажанням мітингуючих і надаючи їм майданчики в центрі міста, стикаються з провокаціями і неадекватною поведінкою, а ці заходи викликають велику кількість скарг від городян і автомобілістів", - сказав Соломенцев.

За його словами, спроба організаторів "Маршу незгодних" провести його, не дивлячись на заборону міських властей, буде порушенням федерального і міського законодавства зі всіма витікаючими звідси наслідками, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Влада Москви не допустить "Маршу незгодних" на Тверській». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі