четвер, 15 травня 2008 14:38

Віталик Білан упав з мосту

12 травня у селі Леляки Варвинського району Чернігівщини поховали 10-річного Віталія Білана. 10 травня він упав із мосту й потонув у річці Удай.

Віталик разом із другом Ігорем Стеценком, 10 років, каталися селом на велосипедах. Потім поїхали до річки. Зупинилися посеред мосту. Він доволі широкий. Однак поручні є не по всій довжині. Хлопці розмовляли. Повз них пройшла з велосипедом жінка. Білан відступив на край, пропускаючи її. Не втримався і впав. Хлопець не вмів плавати. Випірнув тричі, а потім зник під водою.

Ігор і жінка почали кричати. Їх почули робітники, що працювали поруч на дачі. Один із них пірнав кілька разів у воду, але не знайшов хлопця. Глибина в тому місці близько 5 м.

Батько Віталія Олексій Білан організував пошуки сина. Підключилися голова сільради, директор школи. Шукали на трьох човнах. Коли смерклося, просвічували воду великими ліхтарями-"фарами". Виловили тіло хлопця опівночі.

— Він у мене сьогодні на рибалку просився, — розповідала односельцям мати хлопчика 29-річна Валентина. Жінка кілька разів поривалася кинутися у воду. Люди ледь стримували її. — Я побоялася і не пустила.

Віталик був єдиною дитиною у сім"ї. Жив із матір"ю та бабусею. Батьки розлучилися три роки тому. Батько сина любив і балував. Подарував йому велосипеда.

Зараз ви читаєте новину «Віталик Білан упав з мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі