четвер, 15 серпня 2024 09:10

Виростуть крила: які три знаки отримають усе, чого забажають

Виростуть крила: які три знаки отримають усе, чого забажають
Купуйте нові одяг і техніку, займіться саморозвитком. Фото: pixabay.com

15 серпня ви відчуєте, що знаєте, чого хочете і як цього досягти. Зміни будуть на краще, бо підкажуть, що варто відкинути і як спланувати найближче майбутнє.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Запишіть свої мрії та цілі, - говорить астрологиня. - Це допоможе зрозуміти, чого саме ви хочете досягти. Сходіть до храму, поспілкуйтеся з духівником чи психологом. Цього дня багатьом вдасться досягти душевного спокою. Витрачайте більше грошей на себе. Купуйте нові одяг і техніку, займіться саморозвитком. Варто починати вивчати іноземні мови, записуватися на курси ораторського мистецтва, освоювати торгівлю в інтернеті. У Левів, Терезів і Водоліїв виростуть крила. Ці три знаки отримають усе, чого забажають".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Довіряйте інтуїції. Вона підкаже, на що варто погодитися, а від яких справ давно слід відмовитися.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Тіло потребуватиме активності. Займайтеся спортом, ходіть пішки. Це день емоційного піднесення. Прислухайтеся до своїх бажань.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Ви не встигатимете за змінами у настрої оточуючих. Та у цьому й не буде потреби. Живіть у своєму темпі. Насолоджуйтеся тим, що робите.

Рак (22 червня - 22 липня)

Намагайтеся не створювати навколо себе метушні. Контролювати дії усіх родичів неможливо. Не втомлюйте себе й оточуючих.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Щаститиме у дрібницях. Беріть участь в акційному розпродажі товарів. Батьки можуть надто категорично висловлюватися про ваших коханих. Не варто знайомити рідних з вашими партнерами. Для цього краще підійдуть вихідні.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Вам щаститиме. Фінансові питання вирішуватимуться на вашу користь. У вас і в коханих вдосталь власних справ. На тривале побачення не вистачить часу. Не пошкодуйте коштів на маленький презент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Увесь світ до ваших ніг: кому середина серпня подарує масу можливостей

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Гроші йтимуть до ваших рук. Вдалий час, аби купувати нерухомість. Будете задоволені від того, як вигідно вклали гроші.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Очікується покращення матеріального забезпечення. Дозвольте собі позапланові витрати. Оновлювати гардероб краще у вихідні. Куплені речі носитимуться довго і з задоволенням.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Подолайте свою сором'язливість. Можете відверто висловлювати свої почуття. Від подій цього дня залежатиме ваше найближче майбутнє.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Годі намагатися комусь сподобатися. Будьте собою. Не замінюйте реальне життя віртуальним. Частіше зустрічайтеся з друзями, ходіть на побачення.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Настав період спонсорської підтримки. Навколо буде багато охочих профінансувати ваші ідеї. Розслабитися допоможе цікава книга та улюблена музика.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Довіртеся долі. Вона понесе вас у правильному напрямку. Це чудовий період для покращення зовнішності. Підберіть нову косметику, змініть зачіску.

Астрологиня приголомшила фінансовим гороскоп на серпень. Вона розповіла, хто магнітом притягуватиме до себе гроші і розпочне бізнес, який годуватиме його сім'ю багато років.

Зараз ви читаєте новину «Виростуть крила: які три знаки отримають усе, чого забажають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі